Caterham Model Seven Supersport

Verkoopprijs:
€ 28.820
Lening nodig?
Beschrijving

De Caterham Seven Supersport: sensationeel. Deze Seven Supersport LHD wordt aangeboden door Van Der Kooi Sportscars en is gebouwd in april 1995. Ruim twintig jaar oud dus, maar dat zie je er niet aan af. De vorige eigenaren hebben er allemaal van genoten, maar met respect. Dat is aan alles te zien.

De TwinCam-vierpitter levert 150 pk. In combinatie met een wagengewicht van 530 kilogram is dat meer dan genoeg. Hij is snel, zeer snel. En doordat er vlak naast je een sportuitlaat is gemonteerd, mag je continu genieten van heerlijk geblaf en geroffel. Overstuur is in vrijwel iedere ieder bocht op te roepen en je kunt gecontroleerd dwars gaan.

Alleen als je dat wilt natuurlijk, want ook met snel bochtenwerk en rechtuitacceleraties is het genieten. Het is sensationeel autorijden met deze Caterham, niet meer en niet minder. En dat maakt Caterhams zo geliefd.

Tot slot beschikt deze Caterham over o.a. de volgende opties en accessoires: - Tonneau. - Rolkooi. - Softtop. - Nitron sportonderstel. - Sportuitlaat 4-2-1. - Dry sump motor. - Carbon cycle wings en dashboard. - Carbon steenslag platen. - Wide track suspension. - Handgeschakelde 6-bak. Geïnteresseerd of vragen?


Overige kenmerken
Kleur
Geel
Kilometerstand
96950
kilometer
APK tot
NAP
Geen oordeel
Type verkoopprijs
Marge
Originele Nederlandse auto
Locatie
Video
Informatie
  • € 28.820
    Marge

  • Overig
  • Goed
  • 1995
  • Kenteken:
    27XXT9
klik op onderstaande banner om het kenteken van deze auto te checken:
Contactgegevens aanbieder:

Contactformulier