CHEVROLET CORVETTE C1 CONVERTIBLE 4.6 V8 293PK (100% GERESTAUREERD 1958)

Verkoopprijs:
€ 104.500
Deze auto leasen of een lening?
Beschrijving

Excellent gerestaureerde 1958 Corvette Cabriolet. Signet Red met een witte zijvlak, een zwart interieur en een zwarte soft-top. Geproduceerd in december 1957 en voor het eerst geregistreerd in februari 1958. De 1958-er Corvette is uniek met zijn louvres in de motorkap en zijn dubbele chroomlijsten op de kofferdeksel; het enige jaar dat de Corvette met deze kenmerkende uitrusting is geleverd.

De carrosserie is van geweldige cosmetische kwaliteit (geen scheurtjes) en is voorzien van chroom in perfecte staat. Onder de motorkap zitten de juiste nummers die overeenstemmen met de 283ci / 290hp Fuel Injected V8-motor, de optionele handmatige 4-versnellingsbak en correct gedateerde / gegoten componenten en brandstofinjectie-eenheid!

Alles is volledig gerestaureerd op deze auto; elke moer / bout en componenten zijn nieuw of hersteld! Loopt en rijdt geweldig zoals de dag toen die nieuw was! Alles werkt zoals het zou moeten; Koplampen (EU-specificaties) met een groot- en dimlicht, richtingaanwijzers, remlichten, claxon, alle meters, zelfs de Wonderbar-radio (zodra deze is opgewarmd) werken. Deze auto heeft alle juiste afdekking, luchtfilter, kleppendeksels, enz. Het zwarte interieur is in goede staat en beschikt over alle juiste meters, deurpanelen, tapijt en stoelen.

Is een geweldige auto voor weekendtrips en lokale Corvette bijeenkomsten en heeft een prachtige klassieke Corvette kleurencombo. De auto heeft momenteel een Nederlandse registratie; alle belastingen zijn betaald en het zou eenvoudig moeten zijn om de auto in de rest van de EU te laten registreren.


Deze auto leasen of een lening?
Overige kenmerken
Kleur
Rood
Kilometerstand
1594
kilometer
APK tot
NAP
Geen oordeel
Type verkoopprijs
Marge
Originele Nederlandse auto

Deze auto leasen of een lening?
Video
Informatie
klik op onderstaande banner om het kenteken van deze auto te checken:
Contactgegevens aanbieder:

Contactformulier