• Dit zijn 5 van de beste tweedehands cabriomodellen 

   

  Een cabrio is een droom voor veel mensen. De vrijheid van het open rijden en de wind door je haar is een ervaring dat niet te beschrijven is. Echter is het kopen van een nieuwe cabrio duur. Je kunt daarom ook kiezen voor een Tweedehands model om geld te besparen. Veel modellen hebben een goede reputatie als het gaat om betrouwbaarheid en duurzaamheid, waardoor ze een geweldige aankoop kunnen zijn. In deze blog zullen we de beste tweedehands cabrio modellen bespreken. 

   

 • Cabrio Evenementen in Nederland 2023 

  Ben jij benieuwd naar welke cabrio evenementen er in Nederland zullen plaats vinden in 2023? Lees dan nu onze blog over alle cabrio evenementen in Nederland. 

   

 • Welke cabriolet carrosserie stijlen zijn er? 

  Een carrosserie is het woord voor het buitenwerk/bovenbouw van een auto. Er zijn verschillende carrosserievormen bij cabrio’s, bijvoorbeeld een roadster of een panorama. Maar welke carrosserie stijlen zijn er  allemaal? In dit blog vertellen wij jou alles over verschillende type cabriomodellen. 

   

 • Softtop & Hardtop, wat zijn nou de verschillen?

   

  Als je het hebt over cabrio’s, dan denk je niet gelijk aan een autodak, laat staan aan het verschil tussen een softtop. Maar vooral in deze periode is het belangrijk dat je deze twee goed onderscheid van elkaar. In dit blog leggen wij uit wat de voordelen, nadelen en verschillen zijn tussen een softtop en een hardtop.

   

 • Top 5 Meest bekende Cabriomodellen

  Voordat je het weet staat het cabrioseizoen al voor de deur en weet je niet welke cabrio je wilt kopen. Nu is het de beste tijd om jouw droomcabrio voor het laagst mogelijke prijs te kopen. Weet je niet welk cabriomodel je wil aanschaffen? Lees dan in dit blog meer over de top 5 meest populaire cabriomodellen.